maandag, november 27, 2006

Kleine update uit mijn grote leven...

Het heeft even geduurd, maar er komt dan toch een vervolg op mijn blogverhalen. Voor mijn trouwe lezers: sorry voor het lange wachten, maar ons SJ heeft het druk druk druk. Voor zij die het hun afvragen: ja, ik ga nog elke dag met plezier werken! Ik doe echt het werk dat ik graag doe en ik ontdek elke dag wel nieuwe dingen. Jah jah, die interne communicatie ligt mij wel :).
Door al de energie die ik de laatste tijd in mijn werk gestoken heb, is er weinig tijd over gebleven om andere dingen te gaan doen.Maar jah een mens zijn leven kan niet altijd even boeiend zijn. Goh misschien beter even een minder boeiend leven, dan het verwerken van het schokkende nieuws dat de arbeiders bij VW Vorst hebben moeten ontvangen. Pff... Ze zullen het niet makkelijk hebben, zeker met de feestdagen voor de deur, dus ik hoop met gans men hart dat er voor deze mensen toch vlug een oplossing komt. Maar jah... er zijn dan van die mensen die zeggen: "That's life" ... juist ja, die mensen die van hun eingen pietluttige problemen olifanten maken... och, hier ga ik mijn tijd niet verder in steken..U begrijpt wat ik bedoel?
Vrijdag naar Steracteur Sterartiest gekeken? Rrrrrr, mun vreugde kon al niet op, toen ik merkte dat ik 80 minuten lang naar de twee "hotste" kerels van de wedstrijd zou kunnen gapen. Roel en Stanneke shake that ass!! En de verdiende winnaar heeft gewonen. Menig keer heeft hij me een kippenvelmoment bezorgd en ik hoop dan ook dat hij binnekort een cd'ke zal uitbrengen. Met plezier zal ik dan deze commerciële zet van de VRT steunen ;o).
Lang leven Stanneke Van Samang :) Bedankt voor de mooie TV-avonden, jammer genoeg zal zijn mooie kopke nu vervangen worden door 's werelds grootste nachtmerrie (mijn verontschuldigingen aan de fans).... Bart Peeters... De komende vrijdagavonden geen éénavonden meer voor SJ!