zondag, maart 30, 2008

The countdown

Al weer enkele maanden geleden, dus natuurlijk ook veel nieuwtjes! Laat me beginnen met het allerleukste nieuws... Na 8 jaar is het eindelijk zo ver... mijn reisje naar de Filipijnen! Het vliegtuig is geboekt! Op 22 augustus kruip ik het vliegerke in naar mijn tweede thuisland. Ik ga natuurlijk niet alleen. Niels gaat mee en dankzij Lies haar goede studieprestaties zullen wij het olijke trio vormen :). Kijk echt zo uit naar deze reis. En ben superblij dat ik deze belangrijke ervaring mag delen met twee toch wel zeer belangrijke mensen in mijn leventje :). Ik besef dat het een emotionele rollercoaster zal worden voor mij, maar het zal zo'n deugd doen... Nog 5 maanden...
Bon op professioneel vlak is er ook weer het één en ander veranderd. In één van mijn vorige blogs had ik het over de herstructurering van onze dienst. Deze heeft intussen plaats gevonden en ik draag vanaf nu officieel de titel: accountmanager en communicatiecorrespondent. Klinkt mooi en is het ook :). Ik dompel mij nu echt volledig onder in de communicatie en mag andere diensten communicatie-advies geven.. Nooit gedacht dat ik zo vlug mijn droomding zou vinden:). Kan dus alleen maar zeggen dat het op professioneel vlak goed met me goed. ook superfijne collega's! Zo zijn we met mijn verjaardag heerlijk gaan eten bij de Italiaan en heb ik weer fantastische cadeautjes gekregen! Kledingsbon van de WE, Juwelenbon van Twice as Nice, bongobon van de wereldkeuken en een bloemetje voor op m'n bureau. Tnx lieve collega's! :)
Bij het voorbereiden van mijn reisje naar de Filipijnen kwam ik tot een zeer leuke ontdekking, dankzij het nog leukere facebook. Ik ontdekte er het profiel van Irene. Irene heeft me 8 jaar geleden heel Cebu laten zien, samen met Juanito (m'n vakantieliefje). Doordat ze verhuisd is, zijn we elkaar uit het oog verloren en ben blij dat ik haar juist nu terugvindt. Kijk er naar uit om haar terug te zien in augustus! Hoelang kunnen 5 maanden duren? :)

Ook op liefdesvlak verloopt alles vlotjes. Zijn sinds de 18de 6 jaar samen, kan al wat tellen hé? :) Ik heb duidelijk veel geduld ;o). wordt ook nog altijd even hard verwend door m'n lieverd: bloemetjes voor mijn verjaardag, lekker etentje en een mooie ring voor ons 6 jaartjes. Hebben ook een romantische dag Brugge gedaan, waar we wat cultureel hebben gedaan en het chocolademuseum bezochten en 's avonds heerlijk genoten van tapa's van bij sol y sombra. Een heerlijke tapasbar, waar ik dakzij de bongo wereldkeukenbon van mijn collega's heb kunnen genieten van het zuiders lekkers! Een echte aanrader voor als je een dagje brugge gepland hebt!




Voilà, weer een kleine update uit mijn leven... Ik hou jullie de komende maanden zeker op de hoogte over de reisvoorbereidingen! :)