zondag, april 27, 2008

De eerste echte zonnestralen...

schenen de afgelopen dagen volop en wees maar zeker dat ik daar van genoten heb! Ik had mij voorgenomen om mijn witte botjes in de doos laten steken tot op de trouw van woensdag (Twijfel twijfel, worden het de open schoentjes of de botjes), maar ik kon mij door het mooie weer niet meer inhouden en hopsiedaajsie de dees heeft het ganse weekend met haar nieuwe witte botjes rondgelopen. ja ik zie er al een paar het gezicht fronsen...botjes, bij de aanvang van de lente... het zijn dan ook lentebotjes :p , voor de rest kan ik elke vorm van commentaar op mijn botjes best missen :).




We zullen het maar niet te lang hebben over het mooie weer. De aanhoudende pijn in mijn enkel doet mij immers het ergste vrezen... een weersverandering... er hangt regen in de lucht.. maar meer woorden gaan we hier zéker niet aan vuil maken! De eerste zonnestralen deden mij immers nog meer uitkijken naar het "paradijs". Nog 4 maanden en we zitten op ons vliegerke!! Het kriebelt steeds meer en nog hoge verlangens stapelen zich op. Al probeer ik het allemaal wat te relativeren, onder het motto: hoe lager de verwachtingen, hoe beter het resultaat :). Maar toch... dat die vier maanden maar snel snel voorbijgaan...





Nog 3 dagen en ik ben voor de allereerste keer in mijn jonge leventje getuige :). Hmmm, het geeft toch wel een apart gevoel! Het mag dan wel voor een "huwelijk in beperkte kringen" zijn.. dat geeft nog dat extra "speciale" gevoel. Hmm fijn, niet te beschrijven en zeker en vast een mooie dag!
Ach je kan het niet verstoppen, de lente is in het land... huwelijken, lentebotjes, zonnetje, blauwe lucht... wat ontbreekt??? KITTENS!! en neen ze zijn er weer bij! Hierbij de allereerste foto's van de wel hele kleine kastaars.

Met de geur van enkele frisse bloesems op de achtergrond ga ik deze "lenteblog" afsluiten.. en vooral met de wijze woorden... mijn geduld wordt zwaar op de proef gesteld ;o)