donderdag, maart 30, 2006

When you die, don't forget to turn on your cellphone...

In het dagelijks leven, maar nu zelfs ook na de dood, is de mobiele telefoon een onmisbaar voorwerp geworden. Steeds meer mensen nemen als laatste wens hun gsm mee het graf in. Dit constateert trendwatcher Martin Raymond, directeur van een Britse denktank. (bron: Het Laatste Nieuws)
Man, man... stel u voor... Wat kan je hier nu eigenlijk mee doen in je graf? Sowry voor de believers onder jullie, maar dood is dood..Oké er bestaat misschien leven na de dood, maar dat je in dit hiernamaals ook nog smsjes kan versturen? No way... Waarom zou ne mens dat dan mee zijn graf innemen? In sommige landen zou het zijn om te laten zien wat een luxueus leven ze hebben of mogen ze gewoon hun dierbaarste dingen mee het graf innemen..mm ik zou toch wel kiezen voor andere objecten denk ik dan..

Je moet het maar voor hebben.. Op een grijze winterdag breng je een bezoek aan het graf van je grootmoeder. De grootmoeder van wie je je hele leven de oogappel bent geweest. Ze zou alles voor je doen, een echte schat was ze. Je staat daar een potje te huilen aan haar graf en ineens..telefoongerinkel. Er is niemand te bespeuren en jij hebt je gsm niet bij..Geef toe, zou je zelf niet denken dat je gek wordt?! nee compleet onverantwoord die bullshit denk ik. Bestaat trouwens nog een gevaar aan dit kleine speeltje.. In vele Amerikaanse steden zou het bij crematies al vaak tot ontploffingen geleid hebben... Sleur op een orginele manier iemand mee je graf in :).

Geen opmerkingen: